El Cós de Sant Antoni comptarà amb dos cavalls amfitrions

Si l'any passat era només un el cavall de casa nostra que corria al Cós de Sant Antoni, enguany en seran dos. Al Sound of Victory aquest 2024 se li suma a la prova vila-secana el Luctor. Són dos dels 22 cavalls que seran enguany a la competició de turf amb més història i prestigi del país. Així, Xavier Xatruch i el seu equip tindran més opcions de triomfar, i més sabent que la seixantena d'inscripcions de l'any passat s'han reduït a la meitat: 29.

SOUND OF VICTORY, EL VETERÀ

El Sound of Victory és ja tot un clàssic a les curses vila-secanes, havent estat tercer l'any passat i segon fa dos anys. De la quadra Yeguada Terrer, aquest cavall de vuit anys serà, juntament amb Mazeltof, el s veterà de la prova de 2.500 metres, en la qual hi haurà nou participants. Aquest pura sang anglès sempre ha estat regular des de la seva arribada a casa nostra, previ pas per París.

LUCTOR, EL NOVELL

Per la seva banda, el Luctor s'estrenarà al Cós de Sant Antoni participant en els 1.700 metres reservats als cavalls que l'any passat no van guanyar cap premi superior als 12.000 euros. Així, tindrà deu contrincants. De cinc anys i de la quadra Anglés, Luctor mostra una progressió constant des que va arribar de França, on va començar a guanyar.

Diumenge al migdia, com fem des del 2010, retransmetrem en directe el Cós de Sant Antoni. Durant el programa podran gaudir del reportatge sencer dels dos cavalls amfitrions.