Vila-seca participa de l'homenatge a la soprano Victoria de los Ángeles

El Celler de Vila-seca acollirà aquest dissabte, per primera vegada, un concert de gran format amb orquestra. Serà el concert d'homenatge a la soprano Victoria de los Ángeles, que va debutar fa 100 anys. Per celebrar aquest aniversari s'han programat diversos concerts al país.

Vila-seca es suma als actes de commemoració del centenari del naixement de la soprano barcelonina Victoria de los Ángeles. El Celler acull aquest dissabte un dels concerts de l’orquestra que porta el nom de la cantant que s’han programat al llarg de l’any per commemorar l’efemèride. Així, el nou equipament cultural vila-secà programa per primer cop un concert de gran format amb orquestra.

La Simfònica Victoria de los Ángeles recuperarà part del programa que la soprano va oferir en el seu debut internacional al Palau de la Música l’any 1944.  Compartir espectacle amb el Palau de la Música vincula encara més dos equipaments que tenen arrels comunes.

El concert, dirigit per Pedro Pardo comptarà amb les sopranos Mercedes Gancedo i Montserrat Seró i el baríton Carles Pachón. Interpretarà repertori d’Enric Granados, Frederic Mompou, Eduard Toldrà, Manuel Garcia Morante, Joaquín Rodrigo i Xavier Montsalvatge. Un repertori que homenatja Victoria de los Ángeles i que posa en valor la cançó catalana.