The Tyets, caps de cartell de la Festa Major de Sant Antoni

Amb l’entrada de l’any nou, Vila-seca es prepara per viure la seva Festa Major d’hivern. El 16 de gener arrencarà una programació, que s'allargarà fins al diumenge 28. El tret de sortida serà amb el pregó, enguany a càrrec del vila-secà Tomàs Grau, director de la Franz Schubert Filharmonia, i el concert de l'orquestra Händel a l'Auditori. 

Els mataronins The Tyets seran els caps de cartell de la programació musical de Sant Antoni 2024, amb un concert el dissabte 20 de gener al Pavelló Municipal i en companyia del grup del Camp de Tarragona La Cosina. Les entrades anticipades tindran un cost de 10 euros. El mateix dia serà el Gran Ball de Festa Major, i també hi haurà altres cites musicals com el concert de punk-rock o la festa 'remember'.

ACTES TRADICIONALS

I si la música estructurarà la part més festiva, el diumenge 21 serà el torn d’un dels actes més tradicionals: el Cós de Sant Antoni, des del Parc de la Torre d’en Dolça i que es podrà seguir en directe a Tac12.

El dia central de la Festa Major, el 17 de gener, començarà ben d’hora amb la tradicional canonada matinera i l’esmorzar popular, que precediran els Tres Tombs a partir de les 12 del migdia, i ja a la tarda, el protagonisme recaurà en les entitats del teixit associatiu i cultural amb el Seguici Popular.

A la Festa Major de Sant Antoni tampoc no hi faltaran clàssics com la Cursa de Pallassos i Pallasses, l’actuació castellera dels Xiquets de Vila-seca, les nits d’humor i de màgia, i la Nit del Foc del Ball de Diables, que aprofitarà la festa major d’hivern per donar a conèixer els actes del seu 35è aniversari.