Propostes per a joves i infants pel Nadal a Vila-seca

El Parc de Nadal de Vila-seca es concentra al pavelló d'esports municipal i acull activitats fins aquest dissabte. De forma paral·lela, l'Espai Jove també ha programat propostes.

La visita del jugador de la Kings League Poloteli va revolucionar l’espai jove de Vila-seca. Era una de les activitats estrella del parc de Nadal jove. Des de la regidoria s’ha apostat per les noves tecnologies i el format de jocs digitals per captivar el públic jove.

Més enllà de la vessant juvenil, el gruix del parc de Nadal, adreçat als infants, el trobem al pavelló municipal d’esports. Un recinte amb una capacitat per a 500 persones, que durant quatre dies acull tota mena d’activitats, inflables i espectacles infantils diaris. Un parc que enguany també vol promoure el reciclatge.

A banda de les propostes i activitats programades pel departament de joventut de Vila-seca, el parc de Nadal també compta amb la col·laboració de protecció civil i el club d’hoquei.  El parc infantil estarà obert totes les tardes, de 5 a 8, fins dissabte.