El Cant de la Sibil·la de Tarragona fa parada a Vila-seca

El Cant de la Sibil·la interpretat per la soprano Marta Mathéu i Ensemble O Vos Omnes, però lluny de la Catedral de Tarragona i de la nit de Nadal. Això és el que va passar aquest dimecres a l'església parroquial de Sant Esteve. Vila-seca, juntament amb Sant Magí de la Brufaganya i Terrassa, són els tres municipis que gaudeixen del privilegi d'aquesta petita gira de la interpretació tarragonina pròpia de la nit del 24 de desembre.

LA SIBIL·LA 'ON TOUR'

Abans de la pandèmia, el Cant de la Sibil·la de Tarragona, que enguany fa deu anys que es va recuperar, ja sortia de la ciutat. Ara, després d'uns quants anys, ho ha tornat a fer. L'església vila-secana es va omplir del tot per presenciar aquesta tradició.

Com a la Catedral tarragonina, el Cant de la Sibil·la es va fer completament a les fosques, només amb quatre espelmes mal comptades i amb la llum de l'exterior que s'escolava pels vitralls. Amb tot, però, hi ha molta diferència entre els dos llocs. El concert es va arrodonir amb diverses cançons nadalenques renaixentistes i barroques del nou món.