Els centenaris pastorets de Vila-seca tornen a protagonitzar la tarda de Nadal

Sense temps de fer baixar l'àpat de Nadal, la cinquantena d'actors i actrius que cada any donen vida als pastorets de Folch i Torres a Vila-seca ja omplen els camerinos de la Societat el Centru del municipi.

Un acte que és tota una tradició vilasecana, ja que la primera de les dues representacions anuals del clàssic nadalenc sempre es duu a terme la mateixa tarda de Nadal. Així és des de fa més d'un segle gràcies a l'organització de la mateixa societat El Centru, i des d'en fa seixanta, amb la companyia la Tramoia com a base del planter de figurants que hi participen.

Uns Pastorets que segueixen gairebé sencer el text de Folch i Torres amb en Lluquet i en Rovelló com a protagonistes principals en un escenari tradicional com és el del teatre situat al centre de Vila-seca. Tot i això, els seus responsables també es prenen certes llicències, sobretot amb els personatges infernals.

DUES REPRESENTACIONS MÉS

I com és habitual, tot i ser la tarda de Nadal, ple absolut a les butaques perquè petits i grans no es perdin les aventures dels dos protagonistes. Els pastorets vilasecans tornaran encara dues vegades més a l'escenari aquestes festes. Primer, amb una segona representació de l'obra clàssica el dia 30 i després amb una adaptació feta pels més petits el pròxim 7 de gener.