El Club Hoquei Vila-seca afronta la final per la salvació a Nacional Catalana

Aquest diumenge (12.30 hores) TAC12 emetrà el primer partit de l'eliminatòria de permanència a la Lliga Nacional d'hoquei sobre patins. Amb el factor camp favorable i al millor de 3 partits, el Vila-seca rep la visita del filial de l'igualada, el pitjor equip de la Lliga però que s'ha reforçat amb jugadors de l'OK Lliga.

El pitjor panorama possible va convertir-se en realitat amb la derrota del Club Hoquei Vila-seca i en la repesca per pujar a Primera Estatal. Les regles de la competició dicten que el perdedor passa de poder pujar a disputar una final per no baixar a Primera Catalana.

No és el cas de l'Igualada B però pràcticament, i és que tan sols ha sumat 3 punts a la segona fase de la Lliga, i ni tan sols va estrenar-se a la segona volta de la primera fase. Ara bé, hi ha un perill amagat.

Per això ningú volia creuar-se amb l'Igualada. El primer duel es jugarà aquest divendres a tres quarts de nou i el segon, la setmana vinent a Les Comes. Si el Vila-seca encadena dues victòries, se salvarà. Si és necessari, es jugarà un tercer partit al Pavelló Municipal dels grocs.

Per cert que en cas d'un hipotètic empat divendres, es disputaran dues pròrrogues de 5 minuts. Diumenge a dos quarts d'una del migdia explicarem el primer partit de l'eliminatòria a TAC12.