Dos equips vila-secans correran un ral·li del Marroc per l'Atles

El Javi i el Demetrio seran dos dels pilots aficionats que participaran a la 20a Maroc Challenge, una competició de motor que imita el format de ral·lis com el Dakar, però que està dirigida a pilots i vehicles menys professionalitzats. Del 2 al 9 de desembre, recorreran la serralada de l'Atles fins a arribar al desert del Sàhara, i per fer-ho, divendres ja començaran el periple que els portar a creuar tota la península i l'estret, amb la ciutat d'Ifran com a primer destí.

Per a aquests vila-secans, l'aventura va començar fa gairebé un any quan van decidir entomar el repte. Des d'aleshores, s'han fet seu el vehicle, han estudiat etapes i infraestructura, i fins i tot han pogut detectar els punts on imperarà la prudència. Una expedició per a la qual tots dos pilots compten amb un bon company de viatge. El pas d'aquests vila-secans per la Maroc Challenge porta inclosa una dosi de solidaritat, i és que els cotxes baixaran carregats de material de tot tipus.

Una col·laboració que compta amb el suport dels Comerciants i l'Ajuntament de Vila-seca. A les portes d'aquest repte, els pilots han rebut aquest dimecres el suport municipal i dels amics i familiars que els han acompanyat fins aquí.