Vila-seca en Comú acorda el seu vot favorable als pressupostos

El pressupost municipal de Vila-seca comptarà amb una aprovació més àmplia de la prevista inicialment per la majoria absoluta de Vila-seca Segura. Serà així després que el govern hagi arribat a un acord amb els dos regidors de Vila-seca En Comú perquè la formació doni suport als comptes.

L'acord ratificat aquest mateix divendres entre les dues formacions es basa en tretze punts que, segons els comuns, tenen com a base mesures que afavoreixen la vida de la ciutadania. També remarquen que aquests no són els pressupostos que el partit hagués elaborat, però, que han decidit buscar l'acord i fer prevaldre els interessos del veïnat.

LES MESURES DE L'ACORD

Entre els punts més destacats destaquen incloure a través de la línia d'ajuts a l'emprenedoria una línia específica de subvencions per obrir nous negocis al centre històric i fer-lo reviure. També eliminar aquelles places de zona taronja 15 que no afavoreixen al petit negoci i demanar a la Generalitat més places públiques a la residència de Vila-seca i cedir terrenys municipals a qui vulgui construir una segona residència al municipi.

També iniciar un estudi per incloure en les ordenances fiscals l'aplicació d'un recàrrec del 150% en l'IBI per a habitatges buits a grans tenidors i la possibilitat de sanció dels mateixos i obrir una partida per a l'adquisició d'habitatges per a ús social.