L'Auditori de Vila-seca programa una trentena de propostes per a tots els públics

Després de la programació especial de la temporada passada, coincidint amb el vintè aniversari de l'equipament, l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca encara un nou curs amb una trentena de propostes per a tots els públics.

Un cicle que va començar a finals de setembre i s'allargarà fins al mes de juny i en què destaquen noms com el de la Franz Schubert Filharmonia, recentment aterrada del seu èxit al Carnegie Hall de Nova York. La formació oferirà tres concerts al novembre, el febrer i l'abril, destacant el segon d'aquests, dintre de la gira dedicada a les bandes sonores de pel·lícules, en aquest cas de la saga Marvel.

GALA BENÈFICA AMB SABOR A FLAMENC

També tornarà a tenir protagonisme la gala benèfica anual en favor de la Fundació Josep Carreras, que enguany tindrà com a protagonista el flamenc amb un dels noms destacats del gènere com Tomatito el 15 de desembre.

CONCERT NADALENC AMB ELENA GADEL

En el mateix mes, i dins de la programació dels concerts nadalencs, destaca la figura d'Elena Gadel que portarà a l'escenari cançons nadalenques catalanes i americanes acompanyada del Cor Sant Esteve, que celebra aquesta temporada el seu 50è aniversari.

Altres noms que visitaran Vila-seca seran Judit Neddermann o el Quartet Gerhard dins de la seva residència a l'Auditori. Una programació que des del consistori vila-secà volen que s'apropi també als més joves.

En aquest sentit, també es destaca la nova plataforma de venda d'entrades que inclou tots els equipaments culturals, juntament amb el Celler i el Castell, que esperen pugui apropar nou públic a l'Auditori.