L'alcalde de Vila-seca acusa el govern català de deslleial

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha carregat contra la Generalitat per la seva manera de fer en dos projectes importants com són la lluita contra els microplàstics i el projecte de Hard Rock. Diu que no esperava l'actitud que està tenint el govern, d'excloure'l de la lluita contra els pèl·lets i de frenar, per raons polítiques, el projecte del complex. L'entrevista completa la podran veure avui al Saló de Plens.

Poques paraules li han calgut al batlle vila-secà per mostrar el seu malestar amb la Generalitat per no haver-lo informat de creació d’una plataforma per lluitar contra els microplàstics. Considera que el Govern ha actuat amb deslleialtat, perquè, segons Segura, el seu consistori va ser dels primers a denunciar l’abocament de pèl·lets procedents dels polígons nord i sud de Tarragona, Lamenta, doncs, que ara se’ls hagi exclòs d’una plataforma que, diu, només s’ha creat de cara a la galeria.

Els dards de l’alcalde de Vila-seca cap a la Generalitat també han estat directes amb la gestió que s’està fent del projecte del complex de Hard Rock. Segons Segura, no es desencalla perquè s’està utilitzant políticament. L’entrevista completa la podran veure al programa Saló de Plens.