Arrenca la rehabilitació d'espais de la Torre d'en Dolça

Protegir i posar en valor la vil·la romana dels Aragalls és un dels objectius de la nova tongada de projectes de rehabilitació d'espais d'interès del Parc de la Torre d'en Dolça que ha engegat aquests dies l'Ajuntament de Vila-seca. Una zona que es protegirà i es museïtzarà mitjançant cartelleria específica. Uns treballs que donen continuïtat a les excavacions fetes als anys 80 per part del Grup de Recerques arqueològiques de Vila-seca que van permetre datar el jaciment entre els segles II i I abans de Crist.

També s'ha començat a treballar amb l'antiga bassa de reg, coneguda com la bassa de la mina del soldó. Es vol evitar el seu deteriorament, però conservant el rastre d'una infraestructura lligada amb el passat de l'agricultura de regadiu de la zona, i que també es vol posar en valor a través de les oliveres presents al parc.

Un projecte de rehabilitació que també repararà la lona impermeable de la llacuna interior del parc i la reparació d'alguns camins amb la instal·lació d'un ferm nou i que millori el drenatge de la zona.

Tota la intervenció té un pressupost de 250.000 euros, 200.000 dels quals seran finançats per la Diputació de Tarragona