×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

La CUP referma les crítiques al projecte de Hard Rock

Tot i què el Govern ha ajornat la presentació de l’informe preliminar d’adjudicació a Hard Rock per la complexitat del projecte, la CUP ha escollit el dia inicialment previst per aquesta presentació per refermar les seves crítiques contra el projecte. Ho ha fet a Vila-seca, en companyia dels regidors locals de Vila-seca en Comú i davant una oficina de la Caixa, que segons la CUP, és la principal beneficiària d’un projecte que amaga, diuen, un moviment especulatiu perquè l’entitat bancària es pugui desprendre d’uns terrenys tòxics.

Saladié ha advertit que el seu grup parlamentari, la CUP, es plantejarà portar a l’oficina anti-frau l’adquisició dels terrenys i denunciar-ne el comprador, en principi Incasol, una vegada s’efectuï la transacció. El diputat tarragoní també ha denunciat la manca d’informació sobre el projecte i ha assegurat que la CUP demanarà la compareixença del secretari d’hisenda Lluís Salvadó per explicar en quin punt es troba actualment el projecte. Un projecte, ha recordat, que s’ha redimensionat a la baixa, al temps que ha demanat explícitament a la Generalitat que no executi l’opció de compra.

El diputat tarragoní també ha emplaçat els responsables polítics a obrir un debat ciutadà per veure què s’ha de fer amb els terrenys, un punt reclamat també des del grup local de Vila-seca en Comú, que ha reivindicat una reflexió conjunta sobre el futur dels terrenys i el model turístic que representa el projecte.