Vila-seca fa com Reus i defensarà als jutjats la creació de l'empresa funerària Funecamp

Vila-seca compareixerà als jutjats per defensar la constitució de l’empresa pública  supramunicipal Funecamp arran del recurs contenciós administratiu presentat per Mémora, una de les empreses privades de serveis funeraris que opera al territori. Igual que ja ha fet Reus, Vila-seca va aprovar en plenari la compareixença als jutjats contra aquest recurs, un procés judicial que es suma als tràmits administratius per constituir l’ens.

La defensa jurídica es va aprovar sense vots en contra. Només Decidim Vila-seca es va abstenir mentre la resta de grups van avalar la determinació de seguir apostant per l’ens supramunicipal. El PSC però, va advertir que s’ha d’anar amb peus de plom.

 A banda de Vila-seca, Constantí també aprovarà la compareixença en un proper plenari. Qui no apareix al contenciós és l’ajuntament de Salou, que va presentar més tard que els altres consistoris la documentació.

ALTRES MOCIONS

D’altra banda, el ple de Vila-seca també va aprovar una moció de Vila-seca en Comú que compromet al govern a treballar per cercar fórmules que milloren la comunicació entre administració i ciutadania. També va aprovar-se la inclusió de Vila-seca a la Federació de Municipis de Catalunya.