Vila-seca unifica la programació cultural del Celler, el Castell i l'Auditori

Vila-seca unifica la programació cultural dels seus tres espais de referència. Així, des d'aquest setembre i fins al mes de gener, la cinquantena d'actes que es duran a terme al Celler, al Castell i a l'Auditori Josep Carreras estaran vinculats entre ells en un únic calendari. Aquesta és l'aposta del consistori vila-secà per consolidar l'oferta cultural del municipi, en alça els darrers anys, i potenciada encara més amb l'obertura del Celler l'any passat.

En total, seran 21 concerts, quatre obres de teatre, set espectacles familiars, 14 pel·lícules, quatre conferències i un parell de Taps de suro, tasts de vins maridats amb propostes culturals. A més, com no podia ser d'una altra forma, s'hi inclou el festival de curtmetratges FICVi, de l'octubre vinent. Així doncs, Vila-seca no només vol atreure el públic local i aposta per continuar el seu camí per ser un referent cultural al Camp de Tarragona.

OFERTA VARIADA

En cinema, s'hi podran veure produccions estatals, d'autor o grans èxits infantils. 'Els ocells' o 'De perras y criadas', conformen part de l'oferta teatral. Pel que fa a la música, destaquen concerts de la Franz Schubert Filharmonia, l'Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles, Judit Nedderman, Tomatito o el Quartet Gerhard.

A més, una de les grans novetats cal buscar-la al 27 de desembre, quan l'església de Sant Esteve acollirà per primer cop el Cant de la Sibil·la, de O Vos Omnes i Marta Mathéu, que es pot escoltar la nit de Nadal a la Catedral de Tarragona.