GEiEG - CH Vila-seca (4-1)

Els de Ricard Notario han caigut eliminats de la repesca per pujar a Primera Espanyola i disputaran la final per evitar el descens a 1a Catalana contra l'Igualada B.

Els visitants han obert la incòmoda llauna defensiva gironina a manca d'uns 4 minuts per al descans. Fins aquell moment el tacticisme del GEiEG havia imperat, sense espais al darrere i amb possessions llargues per frenar els contracops vila-secans.

Però el GEiEG ha fet l'1 a 1 just després de la represa mitjançant Arnau Vidal. L'acumulació de faltes ha propiciat la primera falta directa en contra dels grocs i que ha acabat amb el 2 a 1. Amb el temps i el marcador en contra, la mala sort en atac i l'encert gironí ha tancat l'electrònic amb el 4 a 1 final.

Ara el CH Vila-seca disputarà una final per evitar el descens contra l'Igualada B i al millor de 3 partits. El primer duel es jugarà a casa i el 6 d'abril.