Els candidats de Vila-seca voten acompanyats de família i membres del partit

A Vila-seca, els sis candidats de les forces que actualment tenen representació han votat en sis col·legis diferents. La jornada s'ha iniciat amb normalitat i amb la crida, més que habitual, a la participació per part dels alcaldables.

Els candidats han votat acompanyats de família o bé de membres del partit.  El de Ciutadans, que viu per primera vegada una jornada electoral, com a número 1 reconeix nervis i il·lusió a parts iguals. Ha estat el fill de Pere Segura qui, simbòlicament, ha votat. L'actual alcalde i cap de llista de Vila-seca Segura afronta un dia que, a banda d'intens, serà familiar. I diu que les sensacions que té són immillorables.

El candidat de Convergents, Antonio Giraltó, ha tingut un contratemps. Explica que ha hagut d'acreditar-se amb el passaport perquè li van robar la cartera. No es mostra nerviós, però tampoc pararà quiet. Sí que reconeix els nervis l'alcaldable de Vila-seca en Comú, Núria Miret, que afronta unes eleccions diferents pel fet de liderar la candidatura.

Aparent tranquil·litat a les files d'Esquerra, menys en el moment de votar. L'alcaldable de Decidim, Josep Forasté, no trobava el DNI i ha hagut de rebuscar a les butxaques. Això sí, l'anècdota no ha passat d'aquí.  I els nervis van per dins. Joan Anton Ramírez s'ha acompanyat dels seus i es mostra confiat. 

Aquest matí a Vila-seca no hi ha hagut cues per votar. Com a mínim, durant les primeres hores, ha predominat la tranquil·litat i l'esportivitat entre els partits.