Segura pren el pols al comerç de La Pineda

La Pineda ha estat el nucli escollit per Pere Segura per dur a terme el tradicional port a porta entre els comerciants. L'actual alcalde acompanyat d'altres integrants de la llista de Vila-seca Segura com la regidora Esmeralda Núñez, han visitat els restauradors de La Pineda per presentar les principals propostes que duen al programa.

Segura manifesta que durant la campanya han pogut prendre el pols a la ciutadania i les sensacions de cara al diumenge electoral són positives. Tot i això, l'actual alcalde subratlla la importància de no centrar-se en les percepcions que es puguin tenir des de dins de la formació, ja que poden no ser del tot acurades.

Vila seca segura 121

Per això, emplaça a tots els candidats que conformen la seva llista a centrar-se a continuar treballant per al municipi. El contacte entre Segura i el teixit comercial ha de servir també per veure quins són els punts forts que més valora la ciutadania de la seva candidatura.

Un dels projectes de futur que generà més expectació entre els comerciants i restauradors de La Pineda és la transformació que viurà el front marítim durant els anys vinents en el marc del projecte Cal·lípolis Next Generation que donarà més espai natural a la platja i posarà els vianants al centre.