L'escola Sant Bernat Calvó experimenta amb la ciència amb experts internacionals

Una proposta amena, didàctica i educativa que trenca la rutina habitual. Els alumnes de l’escola Bernat Calvó de Vila-seca s’han posat la bata de científic per realitzar diversos experiments físics i químics més o menys sorprenents amb materials i productes quotidians.

La proposta l’ha liderat el pedagog grec Petros Georgiakakis, expert interdisciplinari de ciència i matemàtica. Durant aquesta setmana, proposa als alumnes del centre diversos experiments utilitzant com a eines productes quotidians i també reciclables. Converteix el coneixement científic en un joc. L’escola vila-secana ha convidat Georgiakakis aprofitant la seva acreditació Erasmus, vigent fins al 2027 i que li permet organitzar intercanvis entre alumnes i també rebre la visita d’experts. El programa va més enllà de la vocació científica.

Les classes magistrals amb experts europeus també milloren altres competències de l’alumnat. En aquest cas per exemple, també el seu anglès. Georgiakis també impartirà sessions pedagògiques al professorat.