Ciutadans Vila-seca reclama més transparència a l'Ajuntament

Foto de família, aquest diumenge, de les principals cares de Ciutadans a Vila-seca amb importants canvis al capdavant de la llista. Carlos Rico s'estrena com alcaldable de la formació en un moment complicat per al partit. Una situació que, diu, no té res a veure amb la força que té la marca taronja a Vila-seca.

Si es repeteix, o no, l'experiència del 2019 ho descobrirem el pròxim diumenge, però de moment Ciutadans vol aglutinar els votants del centre i dels lliberals. Diuen que són l'única proposta que ocupa aquest espectre ideològic i confien que això els aporti bons resultats el 28 de maig.

Després de superar la primera meitat d'aquesta campanya electoral, Carlos Rico confessa que els veïns li reclamen un canvi a l'Ajuntament i el candidat vol ser l'encarregat de liderar aquest cop de volant al consistori. Els de color taronja ho tenen clar. Si acaben formant part del nou equip de govern crearan una aplicació que faciliti i fomenti la participació ciutadana i la transparència de la institució municipal.