CH Vila-seca - Noia B (7-5)

Passi el que passi la setmana vinent i durant l'última jornada els vila-secans són campions del grup 2 de Nacional Catalana i disputaran la ronda prèvia d'ascens contra el rival més accessible, sobre el paper, del grup 1 per pujar a Primera Estatal, el GEiEG.

La bogeria de l'hoquei sobre patins ha fet acte de presència al Pavelló Municipal per repartir una merescuda alegria a l'equip local, que ha patit la forta arrencada dels visitants. Ha matinat el filial del Noia per obrir el marcador, i ha tingut paciència el CH Vila-seca per respondre amb eficàcia. Així, al minut 14 els gols d'Esteve Pujals i Xavi Diez han fet possible que es capgirés el resultat. I Arnau Moragas ha fet el 3-1 a 5' del descans.

Poc ha trigat, però, el Noia B, en reduir diferències abans de l'equador del duel entre els 2 millors equips de la Lliga. De nou Moragas ha aconseguit el 4-2.

Gairebé consecutivament el conjunt visitant ha encadenat 2 dianes per situar el 4-4 provisional. Ara bé, la resposta vila-secana ha estat contundent a través d'Esteve Pujals, Xavi Diez i Arnau Moragas (7-4).

El 7-5 final permet que l'equip de Ricard Notario afronti sense pressió el desplaçament de diumenge vinent a Piera i que prepari ja l'eliminatòria prèvia d'ascens contra el pitjor classificat del grup 1 de Nacional Catalana, que se celebrarà del 23 al 25 de març.