Queixes a La Canaleta de Vila-seca per l'eliminació d'una línia d'I3

Malestar entre les famílies de l'escola La Canaleta de Vila-seca per l'anunci del Departament d'Educació que preveu eliminar una de les línies d'I3 del centre de cara al curs que ve.

Des de l'AFA es denuncia que la pèrdua d'aquesta línia pot suposar que altres famílies sense fills al centre ho tinguin molt complicat per triar aquesta escola. Un fet que podria succeir si tots els germans que han d'entrar a I3 fan la matrícula pel curs vinent. Manifesten també que La Canaleta promou un projecte innovador que va amb sintonia amb l'orientació que està prenent el sistema educatiu actual. 

Canaleta 2023

Assenyalen que el centre és referent a la zona, fet que explica que rebin infants d'altres municipis, així com visites pedagògiques d'altres centres. Finalment, pronostiquen que l'eliminació de la línia pot marcar l'inici de la pèrdua de més recursos de cara al futur que poden ser clau per donar continuïtat al funcionament del projecte.

Per tot això, l'Associació de Famílies d'Alumnes de la Canaleta ja ha iniciat una recollida de signatures per demanar al Departament que revoqui la decisió i preveuen diverses accions de protesta de cara a la setmana que ve.