Pacha La Pineda comença a desaparèixer

El consistori vila-secà va treure a licitació aquest dijous els treballs per garantir la seguretat als terrenys que envolten l'antiga discoteca Pacha, després que hagi finalitzat la concessió a l'empresa que gestionava l'establiment, que aquests dies està desmantellant l'emblemàtic edifici pròxim a la platja de La Pineda.

Les tasques que durà a terme l'Ajuntament faran que l'àrea que ocupava la discoteca quedi tancada després de desmuntar les estructures com les barres, la vegetació i els petits embassaments d'aigua que hi havia a l'interior. Un cop acabi l'enderroc, pressupostat en uns 100.000 euros, es preveu tapiar l'edificació a l'espera que es decideixi el seu futur.

CONCURS D'IDEES

Aquest es decidirà mitjançant un concurs d'idees que el consistori vol engegar en poques setmanes i del que també formaran part els terrenys, també municipals, del parc Aquopolis. Un parc aquàtic per al qual s'ha adjudicat una nova concessió per als dos pròxims anys, prorrogable dos anys més, a l'espera de conèixer el seu futur definitiu. L'objectiu és instaurar un nou model turístic a la zona.

Pacha va tancar en plena pandèmia, renunciant a la seva reobertura el 2021. Ho va fer 30 anys després de la seva inauguració, que la va convertir en un referent de l'oci de la Costa Daurada durant dècades.