Els Reis i el pessebre de sorra tornaran a ser el gram reclam del Nadal a Vila-seca

Enguany arribarà a la 23a edició: el pessebre de sorra de La Pineda és un dels principals reclams del Nadal vila-secà. Es calcula que el visiten anualment una mitjana de més de 25.000 persones. Els treballs de construcció estaran enllestits el 8 de desembre, quan es desvetllarà la temàtica escollida enguany i treballada pels artistes vinguts d’arreu. El pessebre destaca per la seva monumentalitat.

En total, la programació nadalenca de Vila-seca contempla una cinquantena d’actes i activitats. Entre aquestes destaquen sobretot les vinculades al ritual de l’arribada de reis. Els infants podran lliurar la seva carta a les oficines reials que s’han repartit per tres punts: La Plana, la Pineda i el centre. Aquesta última es troba al Castell de Vila-seca, que també tornarà a ser el punt d’arribada de la cavalcada de Reis.

L’arribada dels Reis Mags d’orient a Vila-seca es podrà seguir en directe per TAC12. Serà un dels últims actes d’un Nadal a Vila-seca que també programa cites tradicionals com el Concert de Sant Esteve, el bany de Sant Silvestre o els Pastorets, entre altres. Els més petits també podran gaudir del Parc de Nadal que s’instal·larà al pavelló municipal entre el 27 i 30 de desembre.