L'Hoquei Vila-seca ultima un protocol contra l'assetjament sexual

Cop d'estic del Club Hoquei Vila-seca a la violència sexista. L'entitat té gairebé enllestit el protocol de prevenció de l'assetjament sexual en l'àmbit esportiu.

Una mesura que ha de servir per crear un entorn adequat perquè les jugadores i altres integrants del club puguin expressar lliurement si han patit o detectat alguna actitud sexista.

També es durà a terme una formació a tots els membres del club per detectar possibles situacions d'assetjament sexual. Tot plegat ha de generar un ecosistema òptim per atraure més jugadores al club.

Sumat a lokei

El protocol de prevenció de l'assetjament sexual del Club Hoquei Vila-seca forma part del projecte Suma't a l'Okei que impulsa l'entitat des de fa tres anys.

Una iniciativa que fomenta l'educació en valors enfocada a formar no només esportistes, sinó persones. Suma't a l'Okei va rebre recentment el premi de Foment i Difusió dels Hàbits i Valors de l'Esport que atorga la Fundació Catalana de l'Esport.

El protocol de prevenció de l'assetjament sexual del Club Hoquei Vila-seca serà presentat en societat el dimecres de la setmana que ve en el marc dels actes pel Dia Internacional contra la Violència vers les Dones.