Els partits de la UE Valls duren 90 minuts

Si el futbol comencés a la segona meitat i arrossegués l'avantatge o el llastre d'una primera part fictícia, la UE Valls mai perdria res pel camí. Així, cap resultat favorable en temps de vestidors s'ha desfigurat a les acaballes d'algun dels vuit compromisos acumulats a la Primera Catalana.

L'exemple més clar el tenim a la jornada 1 quan els de Manel Cazorla van aixecar-se del 0-1 contra El Catllar per imposar-se 2 a 1. També van salvar amb empat dues derrotes provisionals contra Santboià i Can Vidalet, aquest últim diumenge passat. A banda, els de l'Alt Camp van tenir paciència per guanyar contra Europa B i Sant Just, amb qui igualaven després dels 45 minuts inicials. Per això diem que el futbol en dura 90.

Els vallencs són tercers, però amb el mateix bagatge que el millor classificat, el Can Vidalet, i el segon, un Reddis a qui s'enfrontaran el 18 de desembre en el darrer duel del 2022. Fa prop d'un mes i mig, des del 9 d'octubre, que no perden en lliga.

Invicte continua, mentrestant, el Municipal del VIlar i on les quatre jornades vistes fins ara han acabat amb victòria d'una UE Valls que diumenge rebrà el Viladecans, onzè i vuit punts per sota.