S'inaugura el Parc de les Arenes de la Pineda i es trasllada el piló de Sant Esteve

Cap de setmana de festa major a la Pineda i d'inauguracions. Dissabte al matí es va traslladar el piló de Sant Esteve al Parc de la Torre de'n Bassa i a la tarda el protagonista va ser el Parc de les Arenes.

La Pineda compta amb una nova zona verda, el Parc de les Arenes, situat al costat del centre cívic. Aquest espai de més de 8.000m2 es fusiona amb la Sèquia Major i compta amb prop de 200 arbres  i més de 1.000 arbustos, a més d’una àrea de jocs infantils i una zona per a l’exercici físic de la gent gran on també hi ha pistes de petanca. L’acte va servir per fer la recepció anual de les entitats i fer un balanç de l’últim any.

El piló de Sant Esteve que es va traslladar és una peça de pedra d’11 tones que commemora la llegenda del rescat de Sant Esteve. Aquesta història agermana Vila-seca amb Bagà ja que la llegenda és igual, l’únic que a la població del Barcelonès l’anomenen el rescat de les 100 donzelles. El monòlit es va reconstruir l’any 1965 després que es destruís durant la Guerra Civil. Dos actes que es van emmarcar dins la festa major de la Pineda.