Els Next Generation dinamitzaran La Pineda amb cinc zones lúdic-esportives

Diversos espais buits del passeig marítim de La Pineda canviaran radicalment la seva fisonomia de cara a l'estiu que ve. L'Ajuntament ha obert la licitació per construir cinc zones lúdic-esportives destinades al gaudí de turistes i veïns.

En total, s'actuarà en cinc punts que es concentren al tram de la façana marítima més proper a Tarragona. Es tractarà d'un espai per practicar cal·listènia, una cursa d'obstacles, un parc infantil, un gimnàs a l'aire lliure i un altre pensat per a persones grans.

El projecte també contempla l'adequació dels accessos a les zones lúdic-esportives per poder-hi arribar amb bicicleta i la instal·lació d'aparcaments per a aquests vehicles. Una actuació també en la línia dinamitzar el passeig marítim i potenciar el turisme familiar.

La pineda 2022

La intenció de l'Ajuntament és poder inaugurar les cinc zones de cara a l'estiu de l'any que ve.

Pel que fa al finançament, s'ha comptat amb més d'un milió d'euros provinents dels Next Generation. La voluntat de la Unió Europea és la de modernitzar destins turístics madurs com el de Vila-seca. Es tracta del segon projecte que l'executiu tirà endavant amb l'ajuda d'aquests fons.