El FICVI es trasllada al Celler

El FICVI va funcionar molt bé a l'Auditori Josep Carreras i vol continuar fent-ho a la flamant perla cultural de Vila-seca, el Celler. Serà la gran novetat d'un Festival Internacional de Curtmetratges que ha acumulat 666 inscripcions provinents de 43 països: Des d'Albània a Panamà, passant per Sudàfrica o Taiwan, el prestigi del FICVI referma una trobada que col·labora amb els premis Goya perquè els guanyadors d'aquí accedeixen a la preselecció de la gran cita del cinema espanyol.

Serà del 14 al 23 d'octubre i a l'indret desitjat des de molt abans de l'acabament de les obres. El nombre d'obres presentades seria encara major si l'equip de treball disposés de més temps per visualitzar-les i triar-les.

Perquè la selecció de les prop de 40 o 45 definitives es culminarà de manera imminent. I hi haurà altres novetats, ja que es preveu arrencar el festival amb la projecció d'un llargmetratge que compti amb la presència del seu director o directora.

El concurs 'In situ' i la resta de categories habituals compondran una setena edició que anirà anunciant altres sorpreses des d'ara i fins al seu inici.