CF Vila-seca: "La Federació i el CF Andorra s'han rigut de nosaltres"

L'entrenador Edu Franco acusa l'Andorra i el màxim estament del futbol català de posar en perill la integritat física del seu equip per la disputa del partit del passat cap de setmana tot i el mal temps. El duel ajornat al seu dia per culpa de la neu va acabar jugant-se amb polèmica fora i dins la gespa.

Primer capítol del serial. 2 de desembre i el Vila-seca acusa l'Andorra de forçar la suspensió de la jornada 14 per manca de futbolistes. Els locals argumenten lar manca de màquines llevaneus. Tot això al país dels Pirineus i a punt d'arrencar l'hivern.

Segon capítol. Dijous passat. Protecció civil alerta de possible gel a les carreteres i recomana evitar els desplaçaments. El Vila-seca contacta amb la Federació però aquesta respon que sí que es podrà viatjar. En autobús i de matinada els grocs marxen dissabte cap Andorra. Tercer capítol, pel camí l'equip rep fotos d'un camp impracticable i una notificació per part de la mateixa Federació. Pocs minuts abans de l'inici del partit, la suspensió sembla inevitable.

Amb 45 minuts de retard, l'Andorra-Vila-seca es disputa i l'àrbitre que va aparèixer del no-res protagonitza una polèmica expulsió del capità visitant Antonio Domínguez després d'un penal inexistent. 3 punts que mantenen els d'Edu Franco a 2 punts de distància de la salvació. L'acusació és contundent. La Lliga continuarà diumenge al camp del Sants amb les opcions de permanència intactes.