La FCF obliga el CF Vila-seca a viatjar a Andorra tot i el perill per la neu

La història podria repetir-se. El partit ajornat al seu dia per culpa de la neu acumulada a la gespa local es disputarà aquest dissabte (12 hores). Les previsions meteorològiques marquen 8 graus negatius i perill de gel a les carreteres.

El CF Vila-seca ha instat a la Federació a ajornar de nou el partit per no correr cap tipus de perill de camí a Andorra. I és que el viatge arrencarà de matinada per arribar amb marge de temps suficient i sense patir possibles inconvenients pel trànsit.

Des de la FCF consideren que aquestes previsions meteorològiques no són pas tan negatives i que els grocs poden desplaçar.se 200 quilòmetres per recuperar el partit pendent. Una situació que accepta amb resignació el CF Vila-seca, a l'espera de veure en quin estat es trobarà la gespa.

Polèmica de nou a la prèvia perquè l'anterior cop va ser l'Andorra qui va argumentar que no es podia jugar per culpa de la neu mentre que el Vila-seca va acusar el rival d'excusar-se davant les baixes. 3 punts ara, per cert, que podrien treure els tarragonins de la zona de descens a la Segona Catalana.