Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

Nova temporada amb varietat de gèneres a l'Auditori Josep Carreras

El baríton tarragoní Àngel Òdena serà l’encarregat d’obrir, el divendres 16 de febrer, la temporada de primavera de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Serà el primer d’una programació que portarà divuit concerts que, per la seva varietat de registres, tenen com a pretensió ampliar els horitzons més enllà de la música clàssica i de cambra per atraure també públic divers.

Exemples de la varietat cromàtica dels gèneres programats poden ser el concert de Manu Guix, que presentarà el disc Després de tot o la música de l’amistat del violi i piano de Bagaria i Colomé, que van gravar el treball a l’Auditori. De  fet, no són els únics vinculats a l’Auditori que formen part de la programació d’aquesta primavera. També Alan Quartet hi tanca la seva residència de dos anys amb un concert en el marc d’una cartellera que, com és habitual deixa espai també per les formacions locals Cor Scherzo, l’orquestra Händel o el Cor Sant Esteve, que enguany prepara un espectacle en què explorarà sons africans.El Cor Sant Esteve serà també un dels protagonistes d’un dels tres espectacles solidaris que incorpora a la seva programació l’Auditori, entre ells, un de teatral. Espai familiar per Dàmaris Gelabert, gòspel a capella amb Abataano, juntament amb la col·laboració entre Albrecht Mayer i l’orquestra Camera Musicae, completaran una programació que oferirà el gruix d’espectacles a deu euros.  

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ