Vila-seca tindrà un carrer dedicat a l'1 d'octubre

Vila-seca tindrà un carrer o plaça dedicat a l’1 d’octubre. Així ho va aprovar el ple de Vila-seca. Serà, però, algun dels de nova construcció. Va ser una proposta del grup de Decidim Vila-seca i que va comptar amb el suport de l’equip de govern.

La moció aprovada pel ple de Vila-seca destaca que l’1 d’octubre és un dia per recordar en molts sentits. Remarca que el municipi va ser un dels que va visitar la Guàrdia Civil i que molts ciutadans es van quedar per protegir les urnes. Per recordar aquell dia Vila-seca tindrà un carrer, plaça o edifici municipal dedicat a l’1 d’octubre. Serà, però, de nova construcció, ja que no es canviarà el nom de cap dels actuals. La moció la va presentar el grup de Decidim Vila-seca.
La proposta va aconseguir també el vot a favor de l’equip de govern, que va explicar que ara la proposta de denominació  d’1 d’octubre  passarà per la comissió específica de noms. Des del govern asseguren que la intenció d’aquest nom és destacar el civisme d’un dia que passarà a la història. Des de Vila-seca en Comú es van abstenir. Consideren que posar el nom d’1 d’octubre no millorarà la convivència del país. PSC, Ciutadans i PP hi van votar en contra. Tot i condemnar l’actuació policial de l’1 d’octubre creuen que la moció no és encertada i provocarà més fractura social.