El CH Vila-seca comença i acaba a Reus la setmana dels dos partits

La Festa Major de Sant Antoni va provocar que l'equip entrenés ahir a la nit a la pista del Reus Ploms, on també jugarà com a local dissabte. Un mal moment per trencar rutines, ja que dijous completarà a Tona el primer dels dos duels ajornats.

Doble compromís per gairebé definir si el CH Vila-seca pot jugar la primera fase d'ascens a OK Plata o cau a la lligueta per la permanència i bona part del bitllet es decidirà a la pista neutral del Ploms de Reus.

Els requeriments del pavelló vila-secà arran de la festivitat de Sant Antoni van provocar que la primera sessió de la setmana se celebrés al terreny del Ploms i on pel mateix motiu jugarà com a local dissabte davant el Congrés.

classi hoquei 18 gener

S'espera completar una sessió a casa, a Vila-seca, abans de jugar dijous a Tona, ja que els del Tarragonès arrosseguen aquest i el desplaçament de Malgrat de Mar arran de la COVID. Traves que han de ser salvables perquè els vila-secans depenen d'ells mateixos per acabar entre els quatre millors de la Nacional Catalana.

David París serà l'única absència segura d'un Vila-seca irregular en la feina els últims temps per l'afectació sanitària i que considera imperatiu sumar alguna cosa de profit de Tona, amb qui va perdre en l'anada per 3 a 5.

El Tona-CH Vila-seca començarà dijous a les 21.30 hores i el duel contra el Congrés, a Reus i dissabte, a les 20.30 hores