El seguici de Vila-seca recupera la cercavila per Sant Antoni

Tot a punt per al tret de sortida de la Festa Major de Sant Antoni de Vila-seca. Dijous ja es podrà gaudir del primer acte festiu amb la presentació de Sant Miquel Arcàngel, una figura recuperada pel Ball de Diables després d'un procés de recerca històrica exhaustiu.

El pregó serà el divendres al vespre a l'Auditori Josep Carreras a càrrec del director associat del Barcelona Supercomputing Center, Josep Maria Martorell. Tot i la cancel·lació del ball de Festa Major, alguns concerts de nit, l'esmorzar popular i l'actuació castellera, des de l'Ajuntament es defensa que seran festes tan normalitzades com sigui possible.

Diables vila seca 2022

Es recuperen les curses de pallassos i les que organitza el Club Atletisme Vila-seca. També tots els actes tradicionals com els Tres Tombs, el Ball de Diables o el correfoc. El seguici popular tornarà al carrer després de no poder-ho fer l'any passat.

El Cavall Alat, el ball de bastons i els gegants es podran lluir en cercavila i no de forma estàtica com va passar a la Festa Major d'estiu.

Les entrades i invitacions per als espectacles que es duran a terme al Pavelló Municipal ja es poden reservar al portal festes.vila-seca.cat.