El pessebre de sorra de La Pineda encetarà el Nadal a Vila-seca

La sorra ja és a lloc. Operaris de l’Ajuntament adeqüen i preparen l’espai del Pinar del Perruquet, a La Pineda, on s’erigirà el tradicional pessebre de sorra monumental que cada Nadal presideix la celebració de les festes nadalenques a Vila-seca. Els artistes començaran a esculpir les figures aquest dissabte amb la voluntat que l’obra estigui enllestida el 8 de desembre.

Al voltant del pessebre de sorra s’obrirà també l’habitual fira d’artesans i es programaran activitats que inclouran, entre altres, música i nadales. Seran només una part de la cinquantena d’activitats programades a diferents espais del municipi amb la participació de diverses entitats locals.

Les propostes inclouen les més tradicionals com els Pastorets, l’Home dels Nassos o el Concert de Sant Esteve. Entre elles també destaquen les vinculades a l’arribada dels Reis Mags d’Orient. Com a novetat enguany també habilitaran espais on els seus patges recolliran les cartes dels nens a La Plana i la Pineda. Són punts que s’afegiran al situat al Castell de Vila-seca, ja preparat per A la seva arribada el dia 5 de gener en un acte que TAC12 retransmetrà en directe.