Vila-seca ret homenatge als lluitadors de la COVID

Metges, infermeres, cosidores de mascaretes, pagesos... La llista de persones que van lluitar contra la pandèmia a Vila-seca durant el 2020 és extensa.

L'Ajuntament va voler retre un sentit homenatge a tots ells i elles per deixar constància que la seva feina, sovint voluntària, va ser indispensable perquè el municipi tirés endavant durant els mesos de confinament estricte. L'acte, conduït pel periodista Xavier Grasset, va atreure mig miler de persones al Pavelló Municipal.

Es va tractar d'una nit molt especial per als treballadors sanitaris que van assistir a l'homenatge. És el col·lectiu més necessitat de reconeixements, ja que molts encara arrosseguen les seqüeles psicològiques de conviure amb la pandèmia des de la primera línia. L'agraïment per part dels malalts que pitjor ho han passat amb la COVID és, sens dubte, el més sentit de tots.

L'acte va comptar també amb la música de la reconeguda violinista exalumna del Conservatori de Vila-seca Jennifer Panebianco i la veu de la cantant vila-secana Yamilet Wilson, que va participar en el programa televisiu "La Voz".