El porter i jugador que ho atura gairebé tot

Oriol Borràs és un cas curiós de l'hoquei de Catalunya. Ara ocupa els tres pals del CH Vila-seca, però va tornar al club com a jugador. I el seu rendiment és un dels detonants de la millora de l'equip a Nacional Catalana.

L'actuació d'Oriol Borràs durant l'empat contra el Barça B va ser espectacular i no és el primer dia perquè les seves aturades, de tota mena, ja van servir d'espurna per arrencar la primera ratxa positiva del CH Vila-seca: tres partits consecutius sense perdre a la Nacional Catalana.

És el tercer any de la segona etapa de Borràs al Tarragonès, el segon com a porter, ja que va fitxar com a jugador. I és la vuitena campanya com a groc perquè, sota pals, va viure l'últim ascens a Primera Espanyola fa més d'una dècada. Gairebé impossible trobar un exemple com ell i de la seva qualitat, un "2 en 1" que salva de tots els colors amb els guants i lesionat.

El conjunt de Juanjo Matilla va merèixer més contra el Barça B, però almenys va esgarrapar un punt per acumular-ne 7 dels últims 9 disputats. S'ha acabat la primera fase i les opcions d'accés a la primera ronda d'ascens a OK Plata continuen gairebé intactes.

Un CH Vila-seca d'Oriol Borràs que no entrarà en escena fins al 12 de desembre i amb la visita del Piera.