CH Vila-seca - Malgrat (5-2)

Cinquena jornada de Nacional Catalana i primera victòria del CH Vila-seca, que se situa així amb tres punts després de perdre els dos aconseguits anteriorment per culpa d'una alineació indeguda.

La Federació Catalana de Patinatge va dictaminar, poc abans del triomf contra el Malgrat, el càstig al conjunt del Tarragonès per haver alineat al seu dia i contra el Manlleu B Esteve Pujals i Fede Bocchi, provinents de Suïssa i pels quals no havia pagat el trànsfert internacional. El Manlleu B va denunciar el cas i les al·legacions vila-secanes no van arribar a bon port: un empat que es converteix així en punxada administrativa doble perquè també es resta l'altre punt aconseguit fins ara.

El duel contra el Malgrat va ser una batalla per recuperar la moral perduda. Sense el tècnic Juanjo Matilla, sancionat per l'expulsió la jornada anterior, el veterà tècnic de la casa, Andreu Vergés, va assumir provisionalment les regnes de la banqueta. 

El partit va començar bé gràcies al gol d'Esteve Pujals, autor d'una tripleta, però la reacció dels del Maresme va propiciar l'1 a 1 de Manel Garcia mitjançant un contraatac amb superioritat numèrica. El partit, d'inici, amb poques aturades i sense gaires ocasions de gol per part de tots dos equips.

ch vila seca 2 6 novembre

La segona meitat va arrencar amb el 2-1 del mateix Pujals i des del punt de penal.  Carles Torner va marcar el 2-2 en desviar un xut allunyat de Manel Garcia. Arnau Moragas va avançar un altre cop el CH Vila-seca gràcies a una acció individual de qualitat iniciada des de darrere de la porteria i elevant la bola per trobat el forat a l'escaire (3-2). 

Minuts posteriors de patiment perquè qualsevol acció aïllada podia significar que s'escapessin dos punts. Fins que Pujals va situar coll amunt el duel gràcies a un fort xut des de fora de l'àrea. David París va arrodonir la victòria amb el cinquè i últim.

És el primer triomf, també, davant l'afició local. Amb tres punts i amb encara més d'una volta sencera per enllestir la primera fase de la Nacional Catalana, les opcions de classificar-se per a la lligueta inicial d'ascens a OK Plata romanen intactes. L'entrenador Juanjo Matilla podrà asseure's ja a la banda diumenge vinent (17 hores) i en la visita a la pista del Congrés.