La llum mediterrània de Josep Clarà arriba al Castell de Vila-seca

Des del simbolisme dels seus inicis abans de derivar cap a propostes d’arrel clàssica i mediterrània, vinculades amb el noucentisme, del que es considera la figura escultòrica cabdal. Aquest és el viatge que proposa la mostra "Josep Clarà i l'univers mediterrani", que es pot visitar fins al 5 de juny al castell de Vila-seca.

La seixantena d'obres exposades, es basen majoritàriament en l'obra escultòrica de Clarà, però també recullen dibuixos i pintures. Tot en un recorregut que també permet endinsar-nos en el seu taller per entendre els processos, les tècniques i l’ús del model natural d'un artista que va anar més enllà dels corrents de l'època amb un estil personal.

NOVA COL·LABORACIÓ AMB VILA CASAS

vila 5 novembre

La mostra arriba a Vila-seca després de l'èxit de visitants de les mostres dedicades a Antoni Tàpies i Agustí Centelles, que van arribar a prop dels 10.000 visitants. Des del consistori vila-secà destaquen la nova oportunitat d'acostar l'art a la ciutadania.

És per això que també es posa èmfasi en la voluntat d'apropar a través de la mostra l'obra d'un dels artistes catalans més reconeguts i amb major projecció internacional contemporanis als més joves, a través de les visites guiades destinades a aquest col·lectiu que es programaran des d'ara fins al mes de juny.