L'estació intermodal a Vila-seca guanya números

El Ministeri de Transports creu que l'estació intermodal a Vila-seca seria més funcional. Ubicar-la aquí ha passat de ser una possibilitat, a una aposta que cada dia guanya més pes. Va ser el mateix secretari d'Estat d'Infraestructures qui reconeixia l'interès. Ho va expressar aquest dimecres en la cloenda de la Jornada Gresol a Tarragona.

Ni es confirma ni es descarta l'emplaçament al costat de l'aeroport, però es pensa en els terrenys de Vila-seca per les facilitats d'arribada dels passatgers. Permetria situar la futura estació en la intersecció de la línia convencional i el Corredor Mediterrani i també amb una hipotètica connexió amb el futur tren-tram.

Des del territori s'hi reacciona amb prudència perquè això només són intencions, ja que, de moment, només està en estudi.

I és que el projecte de la futura estació intermodal s'hauria de tornar a treballar i, sent optimistes, hi ha feina per uns anys. Ni Reus ni Vila-seca volen obrir cap mena de disputa per la seva ubicació, sinó tot el contrari.

Des de l'Estat també prometen diàleg amb el territori amb l'objectiu de consensuar l'espai exacte on construir l'estació intermodal.