Vila-seca renovarà les guinguetes de la Pineda l'estiu que ve

Els actuals concessionaris i també d’altres empresaris del sector turístic i de restauració de Vila-seca ja coneixen com seran les futures guinguetes que l’Ajuntament de Vila-seca vol ubicar a la Pineda. El consistori els ha presentat el projecte coincidint amb l’obertura del procés de concessió dels futurs equipaments durant els propers dotze anys. Uns contractes d’explotació que en global s’estimen amb un valor total de mig milió d’euros.

La renovació de les guinguetes s’emmarquen en un projecte de global de millora de la façana marítima. Les noves estructures substituiran a les actuals. L’ajuntament en preveu ubicar set al llarg de la platja de la Pineda. Tres d’elles només amb servei de bar i quatre també amb servei de restaurant, que augmentarien la superfície d’ocupació amb terrasses de 100 metres quadrats. Tot plegat per dibuixar una oferta turística uniforme, sostenible i de qualitat, apostant per la gastronomia local.

El termini per presentar la sol·licitud per gestionar l’explotació de les noves guinguetes finalitza el 24 de novembre. El consistori confia poder estrenar les noves estructures l’estiu que ve.