El públic respon en l'arrencada del FICVI

L'Auditori Josep Malapeira s'ha quedat petit per a la primera sessió de projeccions de curtmetratges del FICVI. La companyia tarragonina Toc de Gresca ha amenitzat una vetllada de retrobaments després que l'any passat s'haguessin de programar bona part de les activitats per streaming i per TAC12.

La sisena edició del FICVI promet ser memorable, ja que, per primera vegada, el festival col·labora amb els Goya i el guanyador del premi estatal de ficció accedirà directament a la preselecció dels guardons del cinema espanyol.

Monkey2

Enguany el FICVI ha rebut més de 1.200 obres, un rècord. D'aquestes se n'han escollit 46 que aspiren a endur-se alguna de les sis estatuetes del festival.

Durant el primer passi de projeccions s'han mostrat peces com "Sergi & Irina", un curt que es reflecteix en els grans musicals dels anys daurats de Hollywood; o "The Monkey", una faula sobre l'odi i el racisme inspirada en una antiga llegenda anglesa.

Monkey

Des de l'Ajuntament de Vila-seca se celebra la possibilitat de tenir un FICVI amb les sales plenes i s'augura una molt bona afluència de públic.

Durant la setmana vinent i fins diumenge s'han programat nou sessions de projecció. Totes les activitats són gratuïtes i es poden reservar entrades al web del festival.