El FICVI també es degusta

Els curtmetratges participants del Festival Internacional de  Vila-seca també es podran degustar. Durant el certamen, 14 restaurants de Vila-seca i La Pineda s’inspiraran en els títols dels curts participants per oferir degustacions gastronòmiques que inclouran a les seves cartes. És una de les propostes paral·leles al festival, que confirma el creixement d’un FICVI que en la seva sisena edició s’inclou dins els festivals col·laboradors per a la preselecció dels Goya.

L’Auditori Josep Carreras tornarà a ser, des d’aquest dissabte i durant una setmana, el punt neuràlgic d’un certamen que ja es podrà celebrar amb tot l’aforament disponible després de l’última relaxació de mesures Covid del PROCICAT. Serà, però, l’últim any que se celebrarà en aquestes instal·lacions. El consistori confia poder traslladar l’activitat al futur equipament que està aixecant a l’antic celler noucentista.

En la seva sisena edició, el FICVI ha superat el volum d’obra presentada, que s’ha enfilat fins als 1.215 curtmetratges. D’aquests, el jurat n’ha seleccionat 46 que formaran part de la secció oficial. El certamen inclou curts d’animació, internacionals i estatals. També, com és habitual, organitza el concurs In Situ, en què durant el primer cap de setmana de festival els participants realitzen un curtmetratge pels carrers de Vila-seca.