L'estació intermodal podria situar-se a Vila-seca

El Ministeri de Transports torna a plantejar situar la futura estació intermodal a Vila-seca. La ubicació ja havia sonat altres vegades i ara, segons el Diari de Tarragona, és una de les propostes a tenir més en compte. Això deixaria sense efecte l'opció que fins ara tenia més força, la de l'aeroport, a tocar de la T11. 

L'estació intermodal del Camp de Tarragona hauria de ser una realitat el 2027, però encara no sembla definida del tot la ubicació exacta. La instal·lació està pensada com un punt d'enllaç entre l'Aeroport de Reus i el del Prat, el Corredor del Mediterrani i l'Alta Velocitat. A mig camí entre Reus i Tarragona, l'estació intermodal oficialment ha estat projectada al sud de l'aeroport, en uns terrenys situats a tocar de la T-11, però el Ministeri també estudia altres emplaçaments.

Segons el Diari de Tarragona, però, un estudi tècnic també ha posat l'ull en uns terrenys agrícoles de Vila-seca. Es tractaria de l'encreuament entre el Corredor i la línia convencional del tren de Tarragona a Reus. Un dels punts forts d'aquesta alternativa seria, precisament, la connexió amb les dues ciutats per atreure més passatgers. Tot i això, des de Vila-seca no en tenen coneixement, però consideren que hauria de ser una decisió consensuada pel territori. 

Arran de l'ampliació de l'aeroport de Barcelona, l'estació intermodal del Camp de Tarragona torna a estar en l'agenda i no perillaria tot i la inversió frustrada al Prat. El projecte ja va quedar aparcat el 2010 després que l'Estat n'adjudiqués les obres.