L’Auditori Josep Carreras unifica la temporada amb 25 concerts

Enguany no hi ha temporada de tardor a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Per primera vegada s’ha realitzat una programació sencera, d’octubre a juny. Una distribució per facilitar l’organització dels assistents. Una temporada en què també retorna el llibret de paper.

El baríton tarragoní Àngel Òdena serà l’encarregat d’obrir la nova temporada l’1 d’octubre amb el concert ‘Va d’Òpera!’. Seran uns mesos carregats d’actuacions familiars, flamenc, jazz, can coral, orquestra i banda, posant enguany l’accent a l’òpera i intèrprets del territori.

Passaran també per l’escenari el Quartet Gerhard, en Lluís Capdevila, la Banda Municipal de Barcelona o Sabor de Gràcia. Qui tancarà la temporada serà el Quintet Montsant. En total s’han programat 25 concerts, dos d’ells finalment es podran realitzar després d’haver-se anul·lat per la pandèmia durant les temporades anteriors.

FOTO ODENA

El que tampoc faltarà enguany és la Gala Benèfica contra la leucèmia on el cor Francesc Valls juntament amb l’Orquestra Simfònica Camera Musicae interpretaran el Messies de Händel. Per als abonats també s’ofereixen els espectacles en col·laboració amb l’Associació de concerts de Reus.