Nervis i il·lusió a l'Institut Vila-seca

Primer dia de secundària per als nois i noies de l’Institut Vila-seca que comencen primer d’ESO. Avui és dia de presentacions. S’han distribuït els alumnes a les diverses aules i se’ls ha explicat com funcionarà el nou curs, des dels horaris de les assignatures a les normes sanitàries vigents. Com és habitual, molts nervis, però també il·lusió de començar una nova etapa.

A les 11 hores ham arribat la resta d’estudiants, des de 2n d’ESO fins a 2n de batxillerat. Amb ganes de treure bones notes i més relaxats per la flexibilització de les restriccions.

Des del professorat ho tenen tot a punt i preparat per realitzar les matèries; també en cas que es produeixi un positiu de coronavirus..  

FOTO INICI CURS VILA SECA

Les classes presencials per a tothom començaran aquest dimarts a partir de les 8 i fins a les 14.30 hores. En total passaran per les aules d’aquest institut més de 600 alumnes i una setantena de professors i professores.

Una de les novetats del centre és que s’han substituït els grups flexibles per docència compartida en què la majoria de classes hi haurà dos docents que compartiran la matèria i el grup. Des del centre també esperen que l’any que ve el Departament d’Educació faciliti barracons i estudiï l’ampliació de l'equipament.