Bona afluència de visitants a la Fira d'Artesans de la Pineda

Set artesans d'arreu de Catalunya han fet estiu al costat de la Platja de la Pineda. Com és habitual, des de fa més d'una dècada, el Parc de Pinar de Perruquet es converteix, cada vespre, en una fira de productes d'artesania. Joies fetes a mà, encens naturals o nines i ninots, són alguns dels productes que des de mitjans de juny i fins a finals d'agost s'han posat a la venda.

Quan falten pocs dies per tancar definitivament les portes, la sensació entre els paradistes és bona: hi ha hagut més gent que l'estiu passat.

la pineda2

Malgrat estar satisfets pel ritme de visitants i les xifres de vendes, tots es mostren especialment crítics amb l'horari d'obertura d'enguany. Aquest estiu els toca abaixar la persiana a les 10 del vespre, mentre que en edicions passades ho feien a mitjanit. Creuen que això els ha perjudicat, i molt.

De moment, aquesta catifa verda seguirà estesa a La Pineda fins al 31 d'agost a l'espera de visitants. I, si no hi ha cap canvi, les paradetes es tornaran a omplir d'artesania de nou quan arribi la campanya de Nadal.