Esteve Pujals torna al CH Vila-seca

L'antic capità de l'equip, de 32 anys, obrirà un nou temps al al Club Hoquei Vila-seca després de dos cursos a Suïssa. Va debutar fa mitja vida a l'equip del seu poble i ara recupera els orígens per, assegura, no marxar mai més.

Rauxa, lideratge i gol: Esteve Pujals reforçarà el CH Vila-seca 2021-2022 per aportar un plus que pot ser determinant a la Nacional Catalana. Fa dos estius, va apostar pel Montreux de Suïssa. Va ser la  segona experiència fora perquè també va defensar, anteriorment, els colors de La Vendeeme francesa.

Serà, així, la tercera etapa al Tarragonès d'un Pujals que és de casa i que té bagatge d'OK Lliga, Ell i l'Ariadna seran pares aviat, motiu convincent per fer el camí de tornada.

L'experiència a Suïssa va ser bona, amb notables resultats nacionals i amb duels internacionals. Però la pandèmia ho va espatllar tot fins al punt de jugar tan sols tres partits aquest curs. Va debutar amb 17 anys amb el CH Vila-seca, fa una dècada i mitja, i és capaç de revolucionar la pista. Habitual pitxitxi, ara ja no tan sols sumarà fins a una seixantena de gols, també veterania.

Un CH Vila-seca que continuarà a la màxima divisió de Catalunya per cinquena temporada consecutiva. L'objectiu, no patir per, algun dia, tornar a l'hoquei d'àmbit estatal. Ara ja, 'sine die', amb Pujals de groc una altra vegada.