Ricard Notario renovarà amb el Club Hoquei Vila-seca

El tècnic afrontarà així el seu sisè any al capdavant del conjunt groc, que preveu moviments a la plantilla amb l'objectiu de reforçar-se i d'assolir una nova permanència a Nacional Catalana.

L'home de l'ascens i el de les salvacions, quatre consecutives, no es mourà del lateral de la pista del pavelló municipal. El CH Vila-seca serà un altre any, almenys de moment i a l'espera d'equips com l'Hoquei Club Valls, que jugarà el "playoff" d'ascens la setmana vinent, l'únic representant de la demarcació a la lliga més important de l'especialitat en l'àmbit català.

La duresa de la Nacional és permanent, més arran de la COVID. La forma física idònia va assolir-se quan ja era inevitable caure en la fase inicial per la permanència. I, un cop més, els grocs van fer la feina per eludir el descens. Ricard Notario ja és de la casa i renovarà la confiança envers el CH Vila-seca.

vila 10 juny

Els vila-secans van pujar l'any 2016 ja amb Notario com a màxim responsable tècnic. El projecte és menys generós econòmicament que molts altres de la categoria, però cada vegada millor definit gràcies a la potent escola de base, capaç de generar grups que destaquen arreu de Catalunya. Hi haurà canvis, diversos, però prometre no patir és impossible a la Nacional perquè tot depèn dels detalls i en gran manera de l'atzar.

El triomf contra el Caldes B culmina la tercera final per la salvació guanyada pel CH Vila-seca en quatre anys a la categoria. La temporada anterior, la competició va cancel·lar-se per la crisi sanitària.